Loxus Rov

-sukellusrobotti

Loxus ROV -sukellusrobotti

Loxus 3D Tunnelinspections Oy:n ROV-sukellusrobotti on muokattavissa siten että, sillä pystytään toteuttamaan tehtävät mahdollisimman tehokkaasti. Käytössämme on Euroopan pisin ROV-kaapeli; yli 7,5 km pitkässä riittää ulottuvuutta. Pitkä ROV-kaapelimme mahdollistaa lähes 15 km pitkien tunnelirakenteiden tarkastustyöt tehden meistä luotetun ja käytetyn vedenalaisten töiden toteuttajan.

Mikä ROV?

ROV muodostuu sanoista remotely operated vehicle.

ROV-kalustoamme:

Loxus Explorer vaativiin olosuhteisiin: Euroopan pisimmän kaapelin ansiosta pystymme toimimaan yli 7000 m etäisyydessä. Loxus Explorer on usealla kameralla ja sonar-laitteella varustettu työjuhta tehden siitä erittäin monipuolisen työalustan räätälöidyille työkaluille. Valokaapeliperusteinen ohjausjärjestelmä mahdollistaa lähes rajattomat lisälaitevaihtoehdot.


Varusteltu vaativiinkin kohteisiin

Olemme suunnitelleet ja koonneet suomalaisiin, vaativiin olosuhteisiin soveltuvan tarkastus ja työ ROV -kalustomme. Suunnittelussa on otettu huomioon niin kylmät kuin kuumatkin olosuhteet sekä virtauksien aiheuttamat tehovaatimukset. Sameavesi ja jopa nolla-näkyvyys ei ole meille ongelma.

ROV-kalustoomme kuuluu useita erikokoisia ROV-laitteita erilaisiin tarpeisiin. Kalustomme pystytään varustamaan erilaisilla antureilla ja laitteilla. Kaikkiin ROV-laitteisiimme kuuluvat mm. korkealaatuiset videokamerat, valot, sonar-laite ja vedenalainen GPS-perusteinen paikannuslaitteisto. Valaistuksen suunnittelussa pitkäaikainen sukelluskokemuksemme sekä vesistömme hyvä tuntemus tuottavat hyvän lopputuloksen. ROV-kalustomme on varustettu korkealaatuisilla sonar-laitteilla, jotka takaavat tarkan toiminnan myös huonossa näkyvyydessä.

ROV-kalustoamme täydentävät pienemmät tarkkailu ROV:it (mm. Videoray & Chinook). Kaikissa ROV-malleissamme on useita kameroita ja tarvittaessa pystymme kaikilla ROV:illa tuottamaan myös HD laatuista kuvaa jopa 300 m syvyydestä.

Toimintaetäisyys yli 7000 m ja toimintasyvyys yli 800 m.


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Loxus 3D Tunnelinspections Oy palvelee nopeasti etäisen Suomen alueella – katso yhteystietomme »

Kysy lisää